Dakwerken

W&K Dakwerken, Peer
Voor alle dak- en zinkwerken

Voor alle nieuwbouw en renovaties aan uw dak is W&K Dakwerken uit Peer de juiste keuze. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een perfecte uitvoering en een nauwgezette afwerking. Zowel voor omstandige dakwerkzaamheden als voor gerichte opdrachten. Hebt u enkel behoefte aan een vakman voor de dakbedekking? Wij bedekken daken met pannen, leien, natuurleien, tegelpannen en alle op de markt voorhanden oplossingen.

Specialisaties

W&K Dakwerken is gespecialiseerd in daktimmerwerken, waaronder de opbouw in keperspanten. Dit traditionele, houten dak wordt gevormd met houten driehoeken en is ideaal om achteraf te isoleren. Maar ook voor isolatie bovenop de kepers draaien wij onze hand niet om, met deze techniek kunnen koudebruggen tot een minimum beperkt worden.

Andere werken

W&K Dakwerken staat tevens graag tot uw dienst voor het bekleden van oversteken of zijdelingse oversteken. Wij voeren oversteekbekledingen, en ook gevelbekleding, uit in leien, sidings of PVC.

Ook voor dakramen kan u steeds beroep doen op ons bedrijf. Velux- of dakvlakramen leveren wij, indien gewenst, met alle accessoires zoals zonnewering en rolluiken, zodat u in één keer klaar bent.

Tenslotte bekwaamden wij ons in de afwerking van opgaande metselwerken en schouwen  met een lood vervangend product.

Wil u graag meer informatie, neem even contact. Wij horen het graag van u.

W&K Dakwerken
nieuwbouw – renovatie – herstelling – onderhoud
uw vakman in Limburg